Kullapool AB har via sin samarbetspartner Buskeröd Bygg AB mycket lång erfarenhet av alla typer av byggnationer och kan erbjuda totalentreprenader och delentreprenader på poolprojekt. Vårt primära fokus är glasfiberpooler och betongpooler.

Viktigt att komma ihåg är att inte fuska med installationen av sin pool för det kan bli mycket kostsamt i längden.

En annan detalj som många missar är kostnaden för markarbeten och bortforsling av massor vid ett poolbygge. Vill man spara en slant är ett bra tips att höja upp poolen en bit ovanför gräsmattan.

Kullapool AB håller till utanför Viken i Höganäs kommun. På samma plats som Buskeröd Bygg har sina anläggningar har vi en visningsanläggning för vår poolverksamhet. Vi kan erbjuda varierande pooler och service för de flesta önskemål. Till exempel erbjuder vi glasfiberpooler och betongpooler samt termopooler. Varmt välkomna att besöka oss eller kontakta oss direkt på 0736 61 92 72!

Att sälja pool är inte samma sak som att sälja mjölk så till vida att kunden vill kunna dra nytta av sin produkt under flera decennier framöver. Samtidigt måste poolen harmoniera med den övriga trädgården och därför är bra design och estetik av yttersta vikt. Kontakta oss för en vidare diskussion. Pool mölle

Alla våra glasfiberpooler är av absolut toppkvalitet med tre lager gelcoat, topcoat, två lager anti-osmos, isolering samt kevlar vid alla svaga punkter runt poolen. 15 års garanti mot läckor ingår i priset. Alla våra pooler levereras med minst två RGB LED-lampor och två skimmers som standard från fabrik.

 Njordr samt Njordr XL – 6,3 x 3,20 x 1,50 meter eller 8,0 x 3,20 x 1,50 m – prisvärd och klassisk pool med dubbla hörntrappor. Förstärkt med kevlar i hörnorna.

Tor  –  7,50/8,50 x 3,7 x 1,55 m. En modern lyxpool med 10 mm tjockt gods, trappa och sittbänk.

Frej – 6,30 x 3,20 x 1,50 m eller 7,50 x 3,20 x 1,50 m. En prisvärd och praktisk pool med klassisk romersk trappa, sittplatser och mått för den mindre trädgården. Förstärkt med kevlar i hörnorna.

Baldr – en modernt designad lyxpool med dubbla hörntrappor, sittbänk och två extra sittplatser i hörnorna. Finns i utförande 8,50 x 3,70 x 1,55 meter.

 

Visit here: https://kullapool.se/